Home     Xtorm FS103 Hybride Solar Bank 10.000 mAh
Xtorm FS103 Hybride Solar Bank 10.000 mAh

Xtorm FS103 Hybride Solar Bank 10.000 mAh€ 39.95

Artikelcode: P0638241

Xtorm FS103 Hybride Solar Bank 10.000 mAh


  • Productinformatie

Productinformatie

De Hybrid Solar Bank 4x is een Power Bank en solar charger in één en maakt deel uit van onze toegankelijke, no-nonsense Fuelbank serie. Met de Xtorm Hybrid Solar Bank kunt u gemakkelijk overal uw mobiele apparaten opladen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw smartphone, navigatiesysteem, GPS of tablet onderweg voorzien van extra energie. Met een Hybrid Solar Bank heeft u nooit meer last van een lege batterij!
De Hybrid Solar Bank beschikt over een interne batterij van 10.000mAh, deze kan genoeg energie opslaan om uw smartphone 4½ keer op te laden! De interne batterij is gemakkelijk weer op te laden via USB of netstroom, of door gebruik te maken van het zonnepaneel. Deze stoere lader is namelijk voorzien van een hoog rendement 220mA SunPower™ zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd op zonne-energie.
De Hybrid Solar Bank is voorzien van een LED power indicator, deze geeft aan hoeveel energie er nog beschikbaar is. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd 2 apparaten op te laden doordat de Solar Bank over twee aparte USB uitgangen beschikt. Door simpelweg op de aan/uit knop te drukken, start of stopt de Solar Bank met laden.
De Hybrid Solar Bank is waterdicht (IP44) en beschikt bovendien over een handige zaklamp, dit maakt het de perfecte laadoplossing voor tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Met deze handige lader heeft u altijd een back-up batterij bij de hand, en kunt u altijd en overal uw mobiele apparaten opladen!