Apple AirPods 3 Refurbished

Apple AirPods 3 Refurbished
Apple AirPods 3 Refurbished
Apple AirPods 3 Refurbished
149.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMPNY3M/AREF
Refurbished AirPods 3
Toen Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in 2016 lanceerde werd één ding duidelijk: de toekomst is draadloos. Dit waren de eerste iPhones die geen gebruikelijke audiopoort meer bezaten, waardoor je aangewezen werd op een verloopstukje dat vervolgens in de oplaadpoort zou moeten. Óf je koos voor de nieuwe AirPods, waarmee je draadloos audio kon beluisteren. We zijn alweer een aantal jaren verder en inmiddels heeft Apple de 3e generatie AirPods uitgebracht! Maar wat maakt deze zo uniek?

Puur magie
AirPods 3 tillen de kwaliteit van je muziek naar een hoger niveau. Met meer detail, een vollere bass en diepere tonen worden de AirPods een verlengstuk van je iPhone of iPad. Zeg maar vaarwel tegen irritante bedradingen om je pols en vingers. Dankzij de sterke bluetooth-verbinding kan je tot enkele meters van je iPhone of iPad vandaan ongestoord genieten van je muziek of podcast.

Ruimtelijke audio, alsof je er middenin zit
Een nieuwe functie die de AirPods 3 met zich meebrengen is Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking. Vanaf het moment dat je de AirPods 3 in je oren stopt, stap je de concertzaal binnen en lijkt het alsof je oog in oog met je favoriete artiest staat. De AirPods 3 meten namelijk de stand van jouw hoofd, dus als je bijvoorbeeld naar links kijkt, zal er meer detail en geluid uit de rechter AirPod komen. Dit zorgt voor een surrealistische belevenis.

Muziek afgestemd op de vorm van je oren
De AirPods 3 beschikken over Adaptieve EQ. Dit zorgt ervoor dat de muziek wordt afgestemd op de vorm van je oren en klink het geluid dus altijd even vol. Hierdoor heeft iedereen de meest optimale muziekervaring. Daarnaast meet deze techniek ook het geluid in je omgeving, waardoor het automatisch en subtiel de tonen van je audio aanpast voor een constante geluidservaring.

Vind je AirPods 3 altijd terug met de Zoek Mijn – functie
Bang om deze kleine oordopjes kwijt te raken? Geen zorgen. Wanneer je je AirPods 3 eenmaal met bluetooth hebt verbonden aan je Appel device, worden deze automatisch toegevoegd aan de ‘Zoek mijn iPhone/iPad’ applicatie. Wanneer je je AirPods 3 kwijt bent, vind je deze gemakkelijk terug in deze applicatie. Met één simpele druk in de app laat je een geluidje afgaan op de AirPods, waardoor je meteen hoort waar ze zicht bevinden. Handig!

De fijnste kneepjes
Of je nu je audio wil pauzeren, skippen of terug wil spoelen. Met een paar simpele kneepjes in de steeltjes van de AirPods krijg je het voor elkaar. Via Instellingen op je iPhone of iPad bepaal je zelf welk ‘kneepje’ welke actie oproept. Met de AirPods hoef je dus niet meer je iPhone of iPad tevoorschijn te halen om van muziek te veranderen!

Windkracht nul
De vernieuwde gaasjes aan de buitenkant van de AirPods 3 zorgen ervoor dat windgeruis wordt weggenomen. Hierdoor zal je tijdens het bellen altijd luid en duidelijk te horen zijn.

Verbeterde accu
Op de AirPods Pro Max na hebben de AirPods 3 de langste accuduur die in AirPods te vinden zijn. Stream dus zorgeloos urenlange series, films en albums op je iPhone of iPad en geniet van het te ongekend uitstekende geluid dat de AirPods 3 te bieden heeft.