Play Ewent Draadloze Gamepad PC/PS3

Play Ewent Draadloze Gamepad PC/PS3
Play Ewent Draadloze Gamepad PC/PS3
Play Ewent Draadloze Gamepad PC/PS3
Play Ewent Draadloze Gamepad PC/PS3
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePL3331
  • Uitgerust met een 8-way directional pad, 13 knoppen, 2 analoge joysticks en een Force-feedback functie
  • Voor gebruik met een pc/laptop
  • Speciaal toegewezen knop voor het switchen tussen de X-input en Direct-Input
  • USB laadkabel inbegrepen voor het laden van de interne batterij
  • LED status indicator voor laden en koppelen
  • Plug en play: USB mini dongel inbegrepen
  • Comfortabele grip
Haal het maximale uit je games met de PL3331 Draadloze USB Gamepad. Sluit de gamepad draadloos aan op je laptop en pc met de meegeleverde USB mini dongel. De PL3331 Draadloze USB Gamepad is uitgerust met 13 knoppen, 8-way directional pad en 2 analoge joysticks. De trigger knoppen zijn drukgevoelig. De gamepad heeft verschillende extra features: krachtige force feedback, X-input en Direct-input. Genoeg voor urenlang gameplezier!

Ideale bediening voor je games
Geniet van de beste game ervaring met de PL3331 Draadloze USB Gamepad. Deze gamepad is ideaal van race-, sport- en rollenspellen. De PL3331 is uitgerust met een directionele 8-way pad, 13 knoppen en 2 analoge joysticks voor een accurate game-ervaring. De 2 actieknoppen zijn drukgevoelig. Schakel tussen de X-input en Direct-Input met de toegewezen knop. De gamepad heeft ook een force-feedback functie.

Geniet van draadloze vrijheid tijdens het gamen
De PL3331 Gamepad werkt volledig draadloos. In plaats van statisch achter je bureau te zitten kun je nu ook lekker gamen vanuit de luie stoel. Je hoeft alleen maar de meegeleverde USB mini dongle in je pc of laptop te steken en het gamen kan beginnen. De gamepad heeft een draadloos bereik van 10m.

Oplaadbare batterij
De Draadloze USB Gamepad heeft een oplaadbare batterij. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de batterij op te laden. De LED status indicator toont je de laad- en koppelstatus.