Google Chromecast met Google TV 8GB Wit

Google Chromecast met Google TV 8GB Wit
89.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGA01919-DE
  • Stream Youtube, Netflix, Realplayer Cloud en meer via AC-Wifi naar uw TV
  • Cast alles wat je op je compatibele Android-telefoon of -tablet ziet naar de tv.
  • Verander je tv-scherm in een spelbord, racecircuit, dansvloer of triviaquiz.
  • Maak een fotolijst van je tv
  • Inclusief Google TV
Wat is Chromecast?

Chromecast is een mediastreamingapparaat dat u kunt aansluiten op de HDMI-poort van uw tv. Gebruik gewoon uw mobiele apparaat en de tv die u al bezit om uw favoriete tv-programma's, films, muziek, sport, games en meer te casten. Chromecast werkt met iPhone®, iPad®, Android telefoon en tablet, Mac® en Windows® laptop en Chromebook.

Een betere manier om video, muziek en games op uw tv te krijgen
Uw telefoon is een eenvoudige, krachtige afstandsbediening. Open de mobiele apps die u al kent en waar u van houdt om snel toegang te krijgen tot zaken als uw tv-programma's, uw afspeellijsten en uw wachtrijen. Geen nieuwe aanmeldingen of downloads nodig.
Tik gewoon op de Cast-knop om uw favoriete inhoud op het grote scherm te zien.
Door uw telefoon te gebruiken, kunt u gemakkelijk zoeken, browsen, in de wachtrij plaatsen en de tv bedienen vanaf elke plek in huis. En u kunt uw telefoon voor andere dingen blijven gebruiken zonder het afspelen te verstoren of uw batterij leeg te maken.

Onbeperkt entertainment, helemaal volgens uw schema

Met Chromecast heeft u het voor het zeggen. Kies uit meer dan 200.000 tv-programma's en films, 30 miljoen nummers, plus radio, sport, games en meer. Ontdek een reeks gratis, abonnements- of betaalde content van duizenden apps.

Supersnel streamen
Chromecast streamt content vanuit de cloud, zodat u de hoogste kwaliteit 1080p HD-video en surround sound krijgt. Met 2,4 / 5GHz WiFi-ondersteuning en een ingebouwd adaptief antennesysteem houdt het de videoresolutie hoog en de buffering laag.

Ontdek nieuw entertainment
De Chromecast-app is uw one-stop-shop voor het verkennen van wat u kunt doen op Chromecast. Blader eenvoudig door inhoud in uw apps en zoek waar u uw favoriete films en tv-programma's kunt bekijken. Bovendien vindt u hier het laatste nieuws over nieuwe apps, aanbiedingen en nieuwe functies voor uw Chromecast.

Maak van uw tv-scherm een fotolijstje
Wanneer u niet aan het casten bent, kunt u van uw tv-scherm een prachtige achtergrond van afbeeldingen maken. Pas uw tv-scherm aan met Google Foto's, Facebook, Flickr, beroemde kunstwerken, nieuwsberichten en meer.

Uw Android-scherm spiegelen
Cast precies wat je ziet op het scherm van je Android-telefoon of -tablet naar de tv. Uw vakantiefoto's en -video's, favoriete social media sites, presentaties en meer - nu groter dan ooit.

Elke website spiegelen
Als je het online kunt vinden, kun je het op je tv zien. Bekijk alles wat in de Chrome-browser van uw laptop staat op het grote scherm.

Game on, game big
Verander uw tv-scherm in een speelbord, racebaan, dansvloer of trivia-quiz. Met Chromecast kan iedereen games spelen met hun telefoon als persoonlijke controller, terwijl ze de actie live op het grote scherm volgen.