Google Chromecast met Google TV Wit 4K

Google Chromecast met Google TV Wit 4K
Google Chromecast met Google TV Wit 4K
89.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGA01919-IT
Beschrijving
Google Chromecast 4K + Google TV
Chromecast met Google TV streamt jouw entertainment in maximaal 4K HDR. Het entertainment waar je van houdt. Op één plaats. Google TV organiseert films en tv-programma's van jouw favoriete services op één scherm. Vind je volgende favoriet op basis van jouw favorieten. Ontvang persoonlijke aanbevelingen op basis van de inhoud die jij leuk vindt. Doe meer op je tv met de stemafstandsbediening.

Vraag naar een specifieke titel of zoek op stemming, genre, acteur en meer. Geen schakelen tussen apps. Gewoon aan het kijken.

Google TV organiseert al jouw inhoud, op al uw streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment.

Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs.

Wanneer je naar een programma of film zoekt, kijk dan of deze bij jouw services is inbegrepen, of vergelijk prijzen op andere manieren om te kijken. Van het kleine scherm tot de tv. Cast rechtstreeks vanaf je telefoon, laptop of tablet vanuit honderden compatibele Android- en iOS-apps. En spiegel je Chrome-browsertabblad naar je tv.

Chromecast 4K + Google TV aansluiten op een beamer?

Een veel gehoorde vraag is of je een beamer kan combineren met een chromecast. Het antwoord is simpelweg JA. Je kunt een media stream stick gebruiken van bijvoorbeeld Optoma zoals de Optoma Hdcast Pro maar helaas werkt deze met een vervelende app waardoor je altijd via de app van optoma moet werken om je content te streamen, en Netflix is bijvoorbeeld niet compatible. Een met een Google chromecast kun je direct verbinden met je beamer en vanuit je favoriete app kun je direct streamen naar je beamer. Simpel en doeltreffend dus.

Chromecast Ultra vs. Normale Chromecast
Zowel qua streamingkwaliteit en verbindingsmogelijkheden doet de Chromecast Ultra het beter dan zijn broertje.
Pluspunten Stream in nóg betere kwaliteit: 4K Ultra HD - en HDR beeldkwaliteit.
Pluspunten Draadloos of bekabeld verbinden: Bij de Chromecast Ultra krijg je standaard een voedingsadapter die voorzien is van een Ethernetpoort. Zo sluit je de Chromecast bedraad aan op je netwerk en zorg je voor een stabiele(re) verbinding

Altijd de best mogelijke beeldkwaliteit
Geniet van een kristalhelder beeld, diepere kleuren en vloeiendere video's wanneer je tot 4K-content via de Chromecast Ultra naar een 4K-tv streamt. Of je nu een 4K-tv of HDTV hebt, de content wordt automatisch geoptimaliseerd voor de best mogelijke beeldkwaliteit.

Onbeperkt entertainment op elk moment
Kies uit voor 4K geschikte apps zoals Netflix en YouTube of browse door meer dan 200.000 tv-programma's en films, plus nog eens 30 miljoen muzieknummers, games en meer. Ontdek het aanbod aan - gratis, betaalde en abonnementscontent - van duizenden apps op chromecast.com/apps

Streamen vanop je mobiele apparaat zonder onderbrekingen
Gebruik je mobiele apparaat om je favoriete tv-series, films en meer naar je tv te streamen. Terwijl je streamt, kan je nog steeds sms'en of bellen zonder het afspelen te onderbreken en zonder dat je batterij sneller leeg raakt. Heb jij een internet - en TV abonnement van Ziggo, KPN of Telfort ...? Dan kijk je vanaf nu draadloos TV op jouw beamerscherm.

Stream vanop verschillende apparaten:
  • Telefoon: je favoriete apps en entertainment op een groot scherm.
  • Laptop: foto's, video's, muziek en andere web content op een groot scherm.
  • Android-apparaat: Zie exact wat op je Android-apparaat wordt weergegeven door het scherm naar je beamer te casten.