Nieuws

Hasselt - Nu de dagen weer korter worden en het buiten eerder donker wordt, is het een goed moment om uw huis te beveiligen met beveiligingscamera’s.

Eigenaar Jan Hilko Hofstede van Digidot Computers legt uit: "IP beveiligingscamera’s worden al lang niet meer alleen door bedrijven gebruikt, meer en meer consumenten schaffen de steeds goedkoper wordende camera’s aan. Deze beveiligingscamera’s werken onafhankelijk van een PC en kunnen worden benaderd via een internetbrowser of een app op de telefoon. Hierdoor is het mogelijk de camera op afstand te bekijken, bedienen en configureren."

Camerasystemen werken preventief, maar helpen ook als er eventueel kwaad is geschied. "Vergeet de vage beelden van vroeger: moderne beveiligingscamera's geven beeld tot 4K hoge resolutie, zelfs in het donker”, aldus Jan Hilko. “De beelden kunnen worden opgeslagen op een recorder of een SD kaartje."

Foscam dealer Zwartewaterland
Sinds enkele maanden is Digidot Computers dealer van Foscam. Eén van de grootste fabrikanten van IP-camera’s ter wereld. Digidot levert zowel binnen- als buitencamera's in alle soorten en maten: van bewakingscamera’s die je op een kast of tafel plaatst tot waterdichte camera's die je aan de buitenmuur monteert.

"We zien ook steeds meer mensen die een Foscam camera kopen voor bijvoorbeeld de babykamer of bij de voordeur. Je kunt de beelden hiervan direct via je telefoon bekijken en bij enkele modellen is het zelfs mogelijk om op afstand te praten dankzij een ingebouwde microfoon" vertelt Jan Hilko. "Wij hebben in de winkel diverse Foscam modellen staan en kunnen aan de hand van een demonstratie duidelijk de verschillen laten zien. Ook kunnen wij helpen met de montage en het aansluiten van de camera’s."

U vindt Digidot Computers in het centrum van Hasselt. Naast Foscam beveiligingscamera’s is het bedrijf gespecialiseerd in verkoop en reparatie van PC, laptop en tablet. Ook bent u er aan het juiste adres voor mobiele telefoons, zowel nieuw als refurbished, en allerhande accessoires. Meer informatie vindt u op deze pagina.