Humax TV+ H3 Smart TV

Humax TV+ H3 Smart TV
€ 129.00 40.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode705000
ALLEEN VOOR NETFLIX & YOUTUBE.

KIJK NETFLIX OP ELKE TV IN HUIS

Ik wil Netflix kijken op mijn TV, maar ik heb een oude TV zonder Netflix. Wat nu?

Steeds meer mensen kijken Netflix en de TV app zit op nagenoeg elke nieuwe Smart TV. Maar wat als je die niet hebt? Met de HUMAX H3 Netflix box kun je op elke TV in huis naar je favoriete Netflix serie kijken. Ook als deze TV al wat ouder is en niet "Smart".

Ideaal dus ook voor bijv. de 2e TV in de slaapkamer, kinderkamer of werkkamer. De officiële Netflix app zit al standaard op de HUMAX H3, je hoeft verder niets te installeren. Een Netflix abonnement, internet-aansluiting en een TV met HDMI-aansluiting is alles wat je nodig hebt. Aansluiten en kijken!

Natuurlijk kun je Netflix ook op je tablet of smartphone kijken. Maar zeg nou zelf; een leuke serie kijk je toch het liefst lekker op de bank of in bed op een groot TV-scherm? Alleen of gezellig samen met anderen. En als dat ook nog eens kan zonder dat je een nieuwe TV hoeft aan te schaffen, dan is dat helemaal ideaal. De HUMAX H3 is een handige en goedkope oplossing om Netflix op elke TV in huis te kijken.

Eenvoudig te bedienen

HUMAX besteedt er veel aandacht aan dat haar producten eenvoudig zijn in gebruik. De installatie en bediening van de H3 Netflix box is dan ook supersimpel:

1. Sluit de H3 aan op je TV met een HDMI-kabel;
2. Verbind de H3 met internet via WiFi of ethernetkabel;
3. Doorloop de installatie en kijken maar!

Op de bijgeleverde afstandsbediening zit een Netflix knop voor het direct opstarten van Netflix. Dus geen gedoe met swipen via de smartphone. Je kijkt Netflix gewoon op dezelfde manier zoals je normaal televisie kijkt.

Specificaties van de HUMAX H3 TV+ Netflix box

Haal meer uit uw TV!

  • Netflix en YouTube voor geïnstalleerd (officieel Netflix gecertificeerd)
  • Gemakkelijke installatie en overzichtelijk menu
  • Eenvoudig te bedienen via simpele afstandsbediening met Netflix knop
  • 1080P full-HD weergave
  • Ingebouwde WiFi ontvanger
  • HDMI, Ethernet, SPDIF audio uitgang, USB, voeding