PocketBook Touch Lux 4 Osbidian Black

Op voorraad

PocketBook Touch Lux 4 Osbidian Black
PocketBook Touch Lux 4 Osbidian Black
144.00
Thuiskopieheffing
€ 0.85
*Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePOC-PB627-H-WW
 • 6" E Ink® Carta™ (758 × 1024)
 • Aanraakscherm Capacitief (multisensor)
 • Lithium-ionen-polymeer-accu, 1500 mAh. Tot 1 maand accucapaciteit, afhankelijk van het soort gebruik, de connectiviteit en de geselecteerde instellingen.
 • Processor 1 GHz
 • 512 MB Geheugen
 • 8 GB Flash Geheugen
 • Micro-USB
 • micro-SD (maximaal 32 GB)
 • PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM
 • Wi-Fi
 • PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook. E-book-shop, bibliotheek, woordenboeken, browser, galerij, rekenmachine, notitie, RSS News, klondike, schaken, scribble, sudoku
 • ABBYY Lingvo®-woordenboeken (24 taalcombinaties), Engels-Duits, Webster's Dictionary 1913
Leescomfort op ieder moment
De PocketBook Touch Lux 4 is voorzien van alles wat het lezershart sneller doet kloppen. Superlicht en compact, en stijlvol in kleur en design. Gemaakt voor de enthousiaste lezer die zich geen gelegenheid laat ontnemen om te lezen.
Sla op deze superlichte, ergonomische e-reader tot wel 3000 e-books op, maak aantekeningen en vertalingen, benut de voordelen van het lezen in de cloud en profiteer van het oogvriendelijke E-Ink display. De PocketBook Touch Lux 4 is uw persoonlijke leesmaatje.
De e-reader is uitgerust met een capacitief, multisensorisch E-Ink CartaTM-display met HD-resolutie (758 x 1024). Naast het gevoelige touchscreen zorgen ergonomische scroll-toetsen voor een ongecompliceerde bediening van het toestel. De led-voorgrondverlichting zorgt ook bij slecht licht voor uitstekende leesvoorwaarden.

Ontspannen lezen onderweg
Dankzij het nieuwe geraffineerde productdesign is de PocketBook Touch Lux 4 uiterst licht en compact (161,3 x 108 x 8 mm). Met slechts 155 gram behoort hij tot de lichtste e-readers ter wereld.
Het ten opzichte van het voorgangermodel verdubbelde werkgeheugen van 512 MB zorgt er samen met de krachtige 1 GHz-processor voor dat alle toepassingen en diensten van het toestel snel en soepel reageren. De e-reader is voorzien van 8 GB intern geheugen dat desgewenst via een micro-SD-kaart met tot wel 32 GB kan worden uitgebreid.

Uw bibliotheek in zakformaat
De PocketBook Touch Lux 4 ondersteunt 17 boek- en 4 beeldformaten zonder converteren. Dankzij geïntegreerde WLAN en diverse online-diensten zoals PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook en Send-to-PocketBook, kan alle inhoud rechtstreeks naar het toestel worden gezonden, zonder dat verbinding met een pc vereist is. De vooraf geïnstalleerde woordenboeken bieden 24 talencombinaties voor het lezen van boeken in een vreemde taal.
Nog een comfortfunctie van de e-reader is de zogeheten sleep cover-functie. Dankzij de geïntegreerde cover-sensor schakelt de PocketBook Touch Lux 4 automatisch naar de sleep-modus waardoor de accu wordt gespaard. Hiertoe moet het apparaat voorzien zijn van een geschikte PocketBook-beschermhoes.