Forza Refurbished AppleRefurbished kopen is gewoon slim.

Waarom zou je een refurbished iPhone, iPad of MacBook kopen? Een refurbished device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu. Onze refurbished devices krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping, worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Aangezien wij zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished devices, ontvang je standaard 24 maanden garantie. Refurbished koop je met het keurmerk van de leeuw!

Wat is refurbished?

Letterlijk vertaald betekent refurbished ‘reviseren’. Een refurbished iPhone is een gereviseerde tweedehands iPhone. Meer weten? Lees dan Wat is refurbished?

Refurbished iPhone

Wil je een andere iPhone kopen, maar zit je niet te wachten op het betalen van de hoofdprijs voor een nieuw exemplaar? Heel begrijpelijk. Gelukkig hoeft dit ook niet meer. Bij Forza Refurbished verkopen we refurbished iPhones met de hoogste kwaliteit en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Tegenwoordig kost een nieuwe iPhone al snel tussen de € 900 à € 1000. Veel mensen kunnen en willen dit niet meer betalen voor een iPhone. In plaats daarvan kun je beter kiezen voor een refurbished iPhone. Daarmee bespaar je tot wel 60% op de aanschafprijs en je levert ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu


Refurbished iPhone kopen

Kies je voor een refurbished iPhone, dan maak je een verstandige keuze. Je bespaart veel geld en ontvangt de hoogste kwaliteit. Bij Forza Refurbished tref je namelijk een uitgebreid aanbod van refurbished iPhones in een topconditie. Nog meer besparen op het aanschaffen van een refurbished iPhone? Kijk dan eens naar wat oudere refurbished iPhones, zoals bijvoorbeeld voor de iPhone 5S of 5C. Ben je meer op zoek naar een krachtige telefoon voor een betaalbare prijs? Dan kun je beter een high-end refurbished iPhone kopen zoals de iPhone SE of de iPhone 6  , iPhone 6S of iPhone 6 plus. Ons brede refurbished assortiment biedt voor ieder wat wils.

Refurbished iPhone 6

Wil je een iPhone 6 kopen? Dan is een refurbished iPhone 6 een uitstekende keus. Een nieuw exemplaar is vaak een te grote uitgave. In plaats van veel geld besteden aan een nieuw model, is het verstandiger om te kiezen voor een betaalbare refurbished iPhone 6. Bij Forza Refurbished tref je een refurbished iPhone 6 van de hoogste kwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van nieuw en tot wel 60% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Bovendien zijn bij Forza alle iPhones gecontroleerd door robots en verstrekken we daarnaast ook nog eens 2 jaar garantie.