Apple AirPods 3eGen MagSafe Refurbished

Apple AirPods 3eGen MagSafe Refurbished
Apple AirPods 3eGen MagSafe Refurbished
Apple AirPods 3eGen MagSafe Refurbished
169.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMME73AM/AREF
Apple AirPods 3 (MagSafe)
AirPods 3 tillen de kwaliteit van je muziek naar een hoger niveau. Met meer detail, een vollere bass en diepere tonen worden de AirPods een verlengstuk van je iPhone of iPad. Zeg maar vaarwel tegen irritante bedradingen om je pols en vingers. Dankzij de sterke bluetooth-verbinding kan je tot enkele meters van je iPhone of iPad vandaan ongestoord genieten van je muziek of podcast.

Ruimtelijke audio, alsof je er middenin zit
Een nieuwe functie die de AirPods 3 met zich meebrengen is Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking. Vanaf het moment dat je de AirPods 3 in je oren stopt, stap je de concertzaal binnen en lijkt het alsof je oog in oog met je favoriete artiest staat. De AirPods 3 meten namelijk de stand van jouw hoofd, dus als je bijvoorbeeld naar links kijkt, zal er meer detail en geluid uit de rechter AirPod komen. Dit zorgt voor een surrealistische belevenis. Daarnaast heb je de mogelijkheid je persoonlijke ruimtelijke audio helemaal af te stemmen op hetgeen wat je wel én wat je niet wilt horen.

Snel, draadloos en efficiënt opladen met MagSafe
Deze AirPods 3 beschikken over MagSafe. Dit is een innovatieve technologie vanuit Apple die gebruikt maakt van magneten, of in dit geval een magnetische strip, zodat je deze onder andere aan je iPhone kunt bevestigen of om je case draadloos en snel op te laden. Het is nu dus gemakkelijker dan ooit om je AirPods via de oplaadcase draadloos op te laden terwijl je onderweg bent of geen stopcontact in de buurt hebt, zodat je nooit zonder muziek zit. Ook raak je ze op deze manier niet zo snel meer kwijt. Al met al is het een praktische toevoeging, maar vooral een hele efficiënte. Opladen ging nog nooit zo makkelijk en snel.

Muziek afgestemd op de vorm van je oren
De AirPods 3 beschikken over Adaptieve EQ. Dit zorgt ervoor dat de muziek wordt afgestemd op de vorm van je oren en klink het geluid dus altijd even vol. Hierdoor heeft iedereen de meest optimale muziekervaring. Daarnaast meet deze techniek ook het geluid in je omgeving, waardoor het automatisch en subtiel de tonen van je audio aanpast voor een constante geluidservaring.

De fijnste kneepjes
Of je nu je audio wil pauzeren, skippen of terug wil spoelen. Met een paar simpele kneepjes in de steeltjes van de AirPods 3 welke touch-gevoelig zijn, krijg je het zo voor elkaar. Via Instellingen op je iPhone of iPad bepaal je zelf welk ‘kneepje’ welke actie oproept. Met de AirPods 3 hoef je dus niet meer je iPhone of iPad tevoorschijn te halen om van muziek te veranderen.

Windkracht nul
De vernieuwde gaasjes aan de buitenkant van de AirPods 3 zorgen ervoor dat windgeruis wordt weggenomen. Hierdoor zal je tijdens het bellen altijd luid en duidelijk te horen zijn.

Verbeterde accu
Met de AirPods Pro 3 luister je tot wel 6 uur lang muziek op één lading en tot 30 uur in totaal met de case. Stream dus zorgeloos urenlange series, films en albums op je iPhone of iPad en geniet van het te ongekend uitstekende geluid dat de AirPods 3 te bieden heeft.