Forcell Stereo Oordopjes Lightning 1,2m Wit

Forcell Stereo Oordopjes Lightning 1,2m Wit
Forcell Stereo Oordopjes Lightning 1,2m Wit
14.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeFOROP-01
  • Hoogwaardige audioprestaties: De Forcell oordopjes leveren een indrukwekkende geluidskwaliteit, waardoor gebruikers kunnen genieten van heldere en gebalanceerde audio-ervaringen op hun Apple iPhone.
  • Directe Lightning-verbinding: Specifiek ontworpen voor iPhones met een Lightning-poort, elimineren deze oordopjes de noodzaak van een adapter en zorgen ze voor een betrouwbare en stabiele verbinding met het apparaat.
  • Comfortabel ergonomisch ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de oordopjes zorgt voor een comfortabele pasvorm, waardoor gebruikers urenlang kunnen genieten van hun favoriete muziek zonder ongemak.
  • Geïntegreerde bedieningselementen: Met ingebouwde bedieningselementen kunnen gebruikers eenvoudig het volume aanpassen, nummers overslaan en oproepen beantwoorden, waardoor de bediening van de audio-ervaring naadloos verloopt.
  • Duurzaam en draagbaar: De oordopjes zijn duurzaam gebouwd voor een langere levensduur en zijn tegelijkertijd compact en draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik, onderweg of tijdens het sporten.