Nedis Dash Cam

Alleen op bestelling!

Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
Nedis Dash Cam
23.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDCAM06BK
Ideaal voor jonge bestuurders
720p HD-opnames
2,4 inch LCD-scherm
60°-groothoek
Ondersteunt Micro-SD-kaart tot 32 GB
De loop-opname zorgt ervoor dat de opname niet stopt als de SD-kaart is vol
De fotomodus biedt de optie voor foto's
Ingebouwde li-ion-back-upbatterij biedt stroom gedurende maximaal 15-20 minuten in geval van een ongeval
Automatische opname
Ingebouwde luidspreker en microfoon
Zuignapbevestiging
Deze Nedis dashcam registreert je autoritten in HD 720p-kwaliteit, zodat je ze later in heldere details kunt bekijken. De dashcam heeft een 2,4 inch LCD-scherm en een 60-graden lens. De camera werkt met een microSD-geheugenkaart van maximaal 32 GB en neemt in een lus op, wat betekent dat wanneer de geheugenkaart vol is, de eerder opgenomen bestanden worden overschreven. De opname wordt gestart en gestopt wanneer je de motor start en stopt, en de bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de camera alleen opneemt wanneer er beweging in het gezichtsveld is.

De dashcam heeft een fotomodus waarmee foto's kunnen worden gemaakt en heeft ook een vergrendelknop om opnames op te slaan als alleen-lezen-bestanden. De dashcam heeft een ingebouwde luidspreker en een microfoon die kan worden in- en uitgeschakeld. De geïntegreerde accu voorziet de dashcam van stroom in het geval van een ongeval.

De dashcam wordt compleet geleverd met een houder met zuignap, een extra lange laadkabel voor in de auto van 3,4 m en een mini-USB-kabel.