Nedis Heteluchtfriteuse

Alleen op bestelling!

Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
Nedis Heteluchtfriteuse
144.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeKAAF320BK
 • Digitale Double Hot Air Fryer met 2x 4,2 liter frituurmanden
 • Geschikt voor 2 x 5-6 porties friet per kookcyclus*
 • Snelle heteluchtcirculatie voor snel en vetarm koken
 • Dual Power Zones - Kook verschillende etenswaren afzonderlijk
 • 10 voorgeprogrammeerde kooksettings (friet, biefstuk, spek, kip, pizza, vis, cake, garnalen, voedseluitdroging, opwarmen)
 • Smart Finish-functie - Voedsel in beide compartimenten is precies tegelijkertijd klaar
 • Match Cook-functie - Komt overeen met de instellingen van beide zones om één grote heteluchtfriteuse te creëren
 • Shake reminder functie - Ontvang een herinnering wanneer de friet moet worden geschud, voor het beste frituurresultaat
 • Groot kijkvenster – Houd het eten nauwlettend in de gaten via het kijkvenster
 • Sensor Touch Control, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken
 • Vaatwasmachinebestendige, antiaanbaklaag gecoate onderdelen voor eenvoudige reiniging
 • Instelbare temperatuur tot 200°C
 • Timer van 60 minuten met kant-en-klaar signaal voor een zorgeloze en veilige kookervaring
 • Antislip rubberen voetjes voor maximale veiligheid
 • Past perfect in een gezonde en vetarme levensstijl
* Het kookresultaat van elk gerecht is afhankelijk van vele variabelen. De kooktijd, temperatuur, gewicht en volume van het voedsel beïnvloeden het resultaat.
Deze Nedis Digital Double Air Fryer met een vermogen van 2600 Watt heeft een extra grote capaciteit van 8,4 liter, gedeeld door twee losse kookmanden van elk 4,2 liter. Dankzij de technologie die hete lucht op hoge snelheid circuleert, krijgt u een zeer knapperig resultaat zonder of minimale olie, waardoor uw voedsel gezonder wordt en met een lager vetgehalte. Daarnaast kun je met deze heteluchtfriteuse ook bakken, grillen of braden.

Twee manden maken gelijktijdige bereiding van twee verschillende voedingsmiddelen met verschillende kookvereisten mogelijk. Bereid friet in de ene bak en groenten of vlees in de andere, met beide klaar om tegelijkertijd te serveren. U kunt de kookprogramma's mengen en instellen met verschillende tijden en temperaturen, die dankzij de Smart Finish-functie op dezelfde ingestelde tijd klaar zijn.
Of maak één grote heteluchtfriteuse met de Match Cook-functie, waarbij deze overeenkomt met de instellingen van zone 2 met die van zone 1.
Speciaal voor de friet is deze Nedis heteluchtfriteuse uitgerust met een shake reminder functie die je eraan herinnert om de friet te schudden voor het beste bakresultaat.

De heteluchtfriteuse heeft een digitaal bedieningspaneel met aanraaktoetsen en een LED-scherm waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Selecteer eenvoudig een van de 10 vooraf ingestelde kookprogramma's of stel de temperatuur en timer handmatig in voor het door u gekozen gerecht en u bent klaar om te gaan. De temperatuur en de resterende kooktijd zijn eenvoudig af te lezen op het display. Tijdens het koken kan het voedsel worden gecontroleerd via de transparante behuizing aan de voorkant. Eenmaal klaar, wordt een signaal gehoord en schakelt de heteluchtfriteuse zichzelf uit. Voor extra gemak stopt de airfryer ook automatisch wanneer u deze opent.

Schoonmaken na gebruik is eenvoudig; sappen en vet worden verzameld onder de rekken in de trays. De airfryer heeft ook een antiaanbaklaag, zodat voedselresten gemakkelijk kunnen worden verwijderd. De manden en de rekken zijn vaatwasmachinebestendig. De rest van de airfryer kan na gebruik worden gereinigd met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.