Nedis SmartLife Wi-Fi Smart Remote Switch

Nedis SmartLife Wi-Fi Smart Remote Switch
Nedis SmartLife Wi-Fi Smart Remote Switch
Nedis SmartLife Wi-Fi Smart Remote Switch
Nedis SmartLife Wi-Fi Smart Remote Switch
12.80 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWIFIPS10WT
  • Eenvoudig in te stellen - wordt rechtstreeks met je Wi-Fi gekoppeld
  • Schakel van op afstand ieder bedraad apparaat dat verbonden is met deze switch aan of uit doe dit volgens een tijdschema
  • Stuur alles aan met je smartphone of, als je Amazon Alexa of Google Home gebruikt, stuur aan met je stem
Plaats deze slimme switch in de stroomverbinding van een willekeurig apparaat en schakel het van op afstand aan en uit of plan dit automatisch.
Bedien het aangesloten apparaat met je stem als je deze inline switch gebruikt met Amazon Alexa of Google Home.
Instellen werkt eenvoudig - de switch wordt rechtstreeks met je Wi-Fi-router verbonden zonder tussenkomst van een aparte hub. Je kunt de switch op zichzelf staand gebruiken of je kunt hem koppelen met andere SmartLife producten om snel een bepaalde ambiance te creëren of een complete slimme woning te verbinden.
Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s - allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.