Nedis SmartLife Waterpomp

Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
Nedis SmartLife Waterpomp
41.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWIFIWP10GY
 • Automatisch en slim bewateringssysteem voor 10 planten
 • Stel snel en gemakkelijk een tijdschema in in de SmartLife app en
 • Pomp water uit elke beschikbare watercontainer (emmer, fles of gieter)
 • Sterk genoeg om tot 500 ml per minuut op te pompen tot wel 3 meter hoog
 • Complete set met 10 meter slang, filter, connectoren en druppelemitters
 • Fysieke drukknop om handmatig water te pompen (voor de ingestelde duur of middels een tweede druk op de knop eerder te laten stoppen)
 • Maakt rechtstreeks verbinding met Wi-Fi voor automatische of afstandsbediening (indien gevoed via USB)
 • Optie voor 100% draadloze installatie bij standalone gebruik (schema wordt lokaal opgeslagen)
 • De app geeft een melding wanneer het water (uit de emmer, gieter of fles) op is
 • Ondersteunt spraakbesturing door Google Home en Amazon Alexa
 • Ideaal voor tijdens vakanties
Geef je planten en tuin de zorg en altijd genoeg water met deze Nedis® SmartLife Waterpomp. Dankzij het slimme en praktische bewateringssysteem hoef je je geen zorgen meer te maken over dat planten dood gaan of zwak worden, zelfs als je op vakantie bent. Zet eenvoudig een schema op in de intuitive Nedis® SmartLife app en geniet van je gezonde en groene tuin / planten.

Hoe het werkt:
Plaats de Nedis® SmartLife Waterpomp in de buurt van je planten, knip en gebruik de meegeleverde 10 meter slang en alle meegeleverde accessoires om zo al je planten te bereiken. Zorg er ook voor dat je een waterafvoer zoals een emmer, fles of een andere wateropvang dichtbij hebt.

Voorzie de slimme waterpomp van stroom via USB en verbind hem met je wifi met behulp van de Nedis SmartLife app. Nu kun je je planten handmatig op afstand water geven of een herhalend schema instellen: pomp water voor een duur van 6 seconden tot 30 minuten, en herhaal dit elk uur, dag, week of iets daartussenin.

Als deze is aangesloten, kun je de pomp volledig integreren in Nedis SmartLife om automatiseringen te gebruiken of om hem automatisch in / uit te schakelen op basis van een ander Nedis SmartLife-product. Maar ook zoiets als de zonsondergang of het weer. Voor maximale flexibiliteit kun je de pomp ook van stroom voorzien met 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Om energie te besparen is de pomp offline wanneer deze op batterijen werkt, maar het eerder ingestelde schema wordt lokaal opgeslagen, zodat de pomp wel zelfstandig verder kan zonder wifi.

De pomp genereert een druk van meer dan 2 Bar waardoor hij gemakkelijk sterk genoeg is om water op te pompen tot een totale hoogte van 3 meter. Gemiddeld pompt deze ongeveer 500 ml per minuut.

When connected you can fully integrate the pump in Nedis SmartLife to use automations to automatically switch it on/off based on any other Nedis SmartLife product or something like the sunset or weather.
For maximum flexibility you can also use 4 AA batteries (not included) to power the pump wherever you need it. To save power it will be offline when battery powered, but the earlier set schedule is stored locally so it will carry on independently without Wi-Fi.