Nedis SmartLife Multicolour Lamp

Nedis SmartLife Multicolour Lamp
Nedis SmartLife Multicolour Lamp
Nedis SmartLife Multicolour Lamp
Nedis SmartLife Multicolour Lamp
Nedis SmartLife Multicolour Lamp
14.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWIFILC11WTE14
  • Verander de kleur al naar gelang uw stemming
  • Stel de helderheid in tot 350 lumen - vergelijkbaar met een traditionele lamp van 40 watt
  • Bedien het licht op afstand - met uw verbonden apparaten of uw stem
  • Kan op geplande tijden worden ingeschakeld en gekoppeld om automatisch te werken met andere slimme apparaten en armaturen
Met deze Full Colour Wireless Smart Bulb (met E14 schroeffitting) van Nedis®, die deel uitmaakt van het steeds groeiende SmartLife-assortiment, kunt u de kleur en helderheid op afstand bedienen met uw telefoon, tablet of stem (met behulp van Amazon Alexa of Google Home).

De helderheid en kleur wijzigen
U kunt deze lamp aanpassen aan uw stemming. De lamp heeft helderheidsinstellingen tot 350 lumen (het equivalent van een traditionele lamp van 40 watt) en heeft naast alle kleuren ook een warme witte kleur.

Draadloos verbinden
U kunt deze lamp eenvoudig draadloos verbinden met uw netwerk via uw Wi-Fi-router. Het systeem werkt met een intuïtieve app die u ook in staat stelt tijdschema's te maken en het te koppelen aan andere producten uit ons Nedis SmartLife-assortiment om uw eigen verbonden smarthomesysteem te maken.

Over Nedis SmartLife
Ontdek een breed en steeds groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden, smarthome vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.