TP-Link TL-WPA4221 Kit

TP-Link TL-WPA4221 Kit
71.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTL-WPA4221
De TP-Link HomePlug AV-standaard levert tot 600 Mbps overdrachtssnelheden via het bestaande stroomnet, ideaal voor het lag-vrij streamen van HD- of 3D-video's en online gamen. Breid 300 Mbps draadloze verbindingen uit naar moeilijk te bereiken plaatsen in huis of op kantoor. Uitbreiding door een druk op de knop - De Wifi Clone-knop vereenvoudigt de configuratie en helpt om een naadloos en uniform thuisnetwerk te creëren. Plug & Play: geen configuratie nodig.

Wifi Auto-Sync voor een uniform wifi-network
Wifi Auto-Sync creëert een simpele, intuïtieve powerline ervaring. Door op de Wifi Clone-knop te drukken, kopieert u meteen uw netwerknaam en -wachtwoord van uw router voor een eenvoudige installatie. Wifi Move past automatisch instellingen toe binnen het netwerk. Uw bestaande wifi-instellingen zullen automatisch worden gesynchroniseerd naar de nieuwe extender.

Breid uw Powerline-netwerk uit naar iedere kamer
Dankzij de Powerline-technologie wordt de uitbreiding van uw netwerk nooit meer beperkt door de minimale dekking van uw router. Door de geavanceerde HomePlug AV2 levert de TL-WPA4221 KIT stabiele en supersnelle overdrachtssnelheden tot wel 600 Mbps met een bereik tot 300 meter. Breid het netwerk uit naar iedere plek met een stopcontact.

Plug and Play!
Steek de TL-PA4010 in het stopcontact en sluit deze met een ethernetkabel aan op de router. Steek vervolgens de TL-WPA4220 in het gewenste stopcontact. En klaar ben je! Geniet vervolgens van een naadloos en zeer snel draadloos en bedraad netwerk.

Beheer Powerline via uw smartphone
Met het tpPLC-hulpprogramma en de tpPLC app kunt u heel eenvoudig vanaf ieder iOs- of Android-apparaat het draadloze netwerk beheren, schema's instellen voor de beschikbaarheid van wifi en zelfs de ledlampjes van uw adapters beheren. De tpPLC app is beschikbaar voor iOS en Android.