SeniorCom T2 4G Telefoon

SeniorCom T2 4G Telefoon
SeniorCom T2 4G Telefoon
SeniorCom T2 4G Telefoon
SeniorCom T2 4G Telefoon
SeniorCom T2 4G Telefoon
88.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeT2
Ontdek de SeniorCom T2, een geavanceerde 4G senioren mobiele telefoon die speciaal is ontworpen voor ouderen die op zoek zijn naar een eenvoudige en veilige manier om te communiceren. Deze telefoon combineert moderne connectiviteit met gebruiksgemak, waardoor het de perfecte metgezel is voor senioren en hun dierbaren.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Grote Knoppen: Met de extra grote knoppen is kiezen en sms'en moeiteloos, zelfs voor mensen met beperkte handmobiliteit of visuele beperkingen.
  • SOS-Functie: In noodgevallen biedt de SOS-knop gemoedsrust. Druk erop en de telefoon belt automatisch een vooraf ingesteld nummer en stuurt locatiegegevens naar uw noodcontacten.
  • 4G Connectiviteit: Ervaar de snelheid van 4G voor naadloze gesprekken, tekstberichten en internetten, zodat u altijd en overal in contact blijft.
  • Oplaadstation: Laad uw SeniorCom T1 eenvoudig en handig op met het meegeleverde oplaadstation, zonder gedoe met kabels.
  • Valbescherming: Deze telefoon is gebouwd met valbescherming om schade bij stoten of vallen te minimaliseren, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.
  • FM-radio: Geniet van uw favoriete radiostations waar u ook bent dankzij de ingebouwde FM-radio.
  • De SeniorCom T2 4G Senioren Mobiele Telefoon is ontworpen om het leven van senioren gemakkelijker en veiliger te maken, zonder compromissen te sluiten op het gebied van moderne functies. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de SeniorCom T2 voor een verbeterde communicatie.