Forcell Telefoonhouder Auto

Forcell Telefoonhouder Auto
Forcell Telefoonhouder Auto
Forcell Telefoonhouder Auto
Forcell Telefoonhouder Auto
Forcell Telefoonhouder Auto
14.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ23-06
  • Stevige en betrouwbare zuignap: De Forcell telefoonhouder is uitgerust met een krachtige zuignap die veilig hecht aan het dashboard of de voorruit van je auto. Deze sterke zuignap zorgt voor een stevige grip, zelfs op oneffen oppervlakken, waardoor je telefoon veilig blijft, zelfs tijdens hobbelige ritten.
  • Verstelbare arm voor optimale flexibiliteit: De 17 cm lange arm van de houder kan worden aangepast aan jouw voorkeur en biedt maximale flexibiliteit bij het positioneren van je telefoon. Of je nu wilt dat je telefoon dichterbij is of verder weg, omhoog of omlaag, de verstelbare arm zorgt ervoor dat je de perfecte kijkhoek kunt instellen.
  • Brede compatibiliteit: De houder is geschikt voor de meeste smartphones op de markt, met een breedte variërend van 6,5 cm tot 9,5 cm. Dit betekent dat je vrijwel elke telefoon veilig en stevig kunt vasthouden, inclusief populaire modellen zoals iPhones, Samsung Galaxy-telefoons en meer.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: De Forcell Auto Telefoonhouder is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. De zuignap kan snel en veilig worden bevestigd, en het vrijgeven van de houder is net zo gemakkelijk met een eenvoudige ontgrendelingsknop. Dit zorgt voor een moeiteloze bediening, zelfs tijdens het rijden.
  • Duurzaam en betrouwbaar ontwerp: De houder is vervaardigd van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Het stevige ontwerp houdt je telefoon veilig op zijn plaats, terwijl de zachte bekleding krassen en beschadigingen aan je telefoon voorkomt.