Nedis SmartLife Smart Stekker

Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
Nedis SmartLife Smart Stekker
17.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWIFIP121FWR
  • Slimme stekkerbus om lampen of apparaten snel en eenvoudig in of uit te schakelen
  • Eenvoudig rechtstreeks te verbinden met je Wi-Fi-netwerk - geen aparte hub vereist
  • Ruimtebesparend ontwerp bedekt geen aangrenzende schakelaars of stopcontacten
  • Gebruik de Nedis® SmartLife-app om timers of schema's voor automatisch in-/uitschakelen in te stellen
  • Mogelijkheid om handmatig in/uit te schakelen
  • Meet het energieverbruik in real time
  • Geschikt voor alle apparaten tot 3680 watt, zoals consumentenelektronica, wasmachines, drogers
  • Ondersteunt spraakbediening - in combinatie met Amazon Alexa of Google Home en Siri shortcuts
  • Kan worden gebruikt als zelfstandig product of kan eenvoudig worden aangesloten op andere Nedis® SmartLife-producten
Schakel elk product met een stekker (bijv. een lamp, radio, ventilator, waterkoker, verwarmde deken) eenvoudig in of uit vanaf je smartphone, waar je ook bent of met een eenvoudige spraakopdracht naar je Google Home- of Amazon Alexa-apparaat.
Je kunt de functie niet alleen live bedienen, maar je kunt ook een schema instellen om in of uit te schakelen op de gewenste tijden of op basis van zonsopgang/zonsondergang. Je kunt dit voor je eigen gemak doen wanneer je thuis bent, of om je aanwezigheid te simuleren terwijl je eigenlijk niet thuis bent om inbrekers te ontmoedigen.
Door meerdere slimme stekkers of andere producten uit het Nedis SmartLife-assortiment te combineren, kun je slimme scènes creëren die tegelijkertijd kunnen worden geactiveerd, of automatiseringen die worden geactiveerd door een camera, knop, bewegingssensor of rookmelder.

Timer- en planningsfunctie
Dankzij de timerfunctie worden je apparaten automatisch uitgeschakeld of stel je een weekschema in om het apparaat in en uit te schakelen. Dit bespaart tijd en natuurlijk veel energie, omdat je apparaten alleen werken wanneer je ze echt nodig hebt. In de Nedis SmartLife-app kun je eenvoudig schema's maken voor wanneer je niet thuis bent of op vakantie bent. Je kunt een lamp of de TV inschakelen om je aanwezigheid te simuleren en inbraak te voorkomen.

Functie stroommeter
Met de geïntegreerde stroommeter kun je zowel de live als eerdere stroommetingen van de slimme stekker bekijken, zodat je kunt zien hoeveel elektriciteit een product gebruikt of gebruikt voor elke dag van het afgelopen jaar.
Bovendien kun je de vermogensmeter instellen als een trigger om een ander smart-apparaat te bedienen of om je een pushmelding op je telefoon te sturen om je te informeren wanneer de wasmachine klaar is of wanneer deze meer energie verbruikt dan normaal, wat kan duiden op vereist onderhoud.

Spraakbediening
Je kunt Amazon Alexa, Google Assistent of Siri shortcuts gebruiken om de verbonden apparaten te bedienen en de televisie of het licht in te schakelen zonder op te hoeven staan van je comfortabele stoel of bank.

Eenvoudig te installeren
Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om je aangesloten apparaten en toestellen te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat je nodig hebt, is een Slimme Stekker en je WiFi-router. Onze intuïtieve app biedt je de mogelijkheid apparaten op afstand en automatisch in- en uit te schakelen.