ErgoSupply SR150L Ergonomische muis Draadloos Links

ErgoSupply SR150L Ergonomische muis Draadloos Links
ErgoSupply SR150L Ergonomische muis Draadloos Links
ErgoSupply SR150L Ergonomische muis Draadloos Links
ErgoSupply SR150L Ergonomische muis Draadloos Links
65.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeEM059.03
De ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten.

Deze ergonomische muis is geschikt voor linkshandig gebruik en is draadloos.

Deze ergonomische muis beschikt uiteraard over een linker- en rechtermuisknop en een scroll wheel. Daarnaast bevinden zich bij de duim 2 knoppen voor FORWARD en BACK. Erg fijn aan deze muis zijn ook de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

Deze muis is geschikt voor MEDIUM en LARGE maat handen.

Is deze muis geschikt voor mijn hand?
Deze ergonomische muis is geschikt voor handen met de volgende afmetingen:

Handbreedte: 8 t/m 10 cm
Handlengte: 18 t/m 20 cm

Hoe meet ik mijn hand?
Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. De onderstaande afbeelding laat zien hoe u uw hand opmeet.

Het werken met een standaard muis is één van de belangrijkste veroorzakers van RSI. Het gebruik van een Ergonomische Muis  kan RSI klachten  eenvoudig voorkomen of verminderen.

In hoofdlijnen zijn er 4 belangrijke punten waarom een normale muis lichamelijke klachten kan veroorzaken:

Draaien van de onderarm
Bij het gebruik van een standaard muis is het nodig om de onderarm te draaien zodat de handpalm naar beneden gericht is. Om deze beweging te maken is spierkracht nodig. Een ergonomische muis kan deze draaiing van de onderarm verminderen.


Knijpen van de muis met duim en pink
Bij het gebruik van een standaard muis is het vaak nodig om de muis met de pink en de duim vast te houden (te knijpen). Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. Bij een ergonomische muis hoeft de muis niet / minder vast gehouden te worden.

De muis is te groot / te klein
Een standaard muis is niet afgestemd op de grootte van de hand. Hierdoor ligt de muis niet lekker in de hand en biedt vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. Bij het kiezen van een ergonomische muis moet u dus goed opletten dat de muis past bij uw handgrootte.

Bewegingen vanuit de pols
Veel mensen maken zijwaartse bewegingen vanuit de pols (knikken van de pols) i.p.v. de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder.